Banesa 2 dhomshe prej 63.87m2

Informatat të Përgjithshme

Banesa 2 dhomshe

Në pjesën më të qetë të qytetit larg nga trafiku dhe pluhuri është ndërtuar kompleksi banesor me oborr dhe parking për banorët. Rezidenca ka kënaqësin të ju prezantoj pjesëmarrjen e saj në këtë objekt afarist e banesorë në lagjen Kalabria.

Banesa 3 dhomshe prej 91.46m2

More often horse fly sheets are being dressed during training

As I stood by the pool on a separate hike last winter

Banesa 1 dhomshe Garsonjerkë 43.22m2

Banesa 3 dhomshe prej 96,71 m2

Banesa 3 dhomshe prej 99,38 m2

Some females are selecting to use most of these clothes for

Banesa 2 dhomshe prej 63.87m2

Banesa 3 dhomshe prej 92,76 m2