Banesa 1 dhomshe Garsonjerkë 43.22m2

Informatat të Përgjithshme

Banesa 1 dhomshe Garsonjerkë

Në pjesën më të qetë të qytetit larg nga trafiku dhe pluhuri është ndërtuar kompleksi banesor me oborr dhe parking për banorët. Rezidenca ka kënaqësin të ju prezantoj pjesëmarrjen e saj në këtë objekt afarist e banesorë në lagjen Kalabria.

Banesa 3 dhomshe prej 92,76 m2

Banesa 3 dhomshe prej 96,71 m2

Banesa 2 dhomshe prej 63.87m2

More often horse fly sheets are being dressed during training

Some females are selecting to use most of these clothes for

As I stood by the pool on a separate hike last winter

Banesa 1 dhomshe Garsonjerkë 43.22m2

Banesa 3 dhomshe prej 91.46m2

Banesa 3 dhomshe prej 99,38 m2